Galishimos Soulmate

Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag såg denna annons på hästnet. Det finns en liten arabtjej som på pricken liknar Galishimo. Det såg nästan ut som samma häst. Hon är två år yngre och om man jämför henne med Galishimo i den åldern så är de lika som bär. Så gudomligt gulligt.

Döm om min förvåning när hennes pris var reducerat till enbart 6500 kronor eftersom hon nyligen skadat sig ordentligt i ena bakbenet, precis som Galishimo gjort. Hon har skadat sig och läkt ihop i vänster bakben och Galishimo har ju skadat sig och läkt ihop i höger bakben.


Så här ser hon ut, som på bilden ovan, och hon heter Rahnanah.



Det här är Galishimo, när han var i hennes ålder.

Åhh hade jag varit rik så hade jag köpt tösabiten. Tänk vad söta de hade sett ut. De kunde ju springa runt i cirklar, utan vett och sans, och vara upprörda tillsammans. De kunde strutta omkring med blottade ögonvitor och ha panik över saker. Tillsammans. Sedan har dom båda "nonsens"-namn och bara jag skulle kunna komma ihåg vad de hette. Då kunde jag ropa på "GalishimoooRahnanah" som en exotisk böneutropare och så skulle de komma studsande. Och ingen annan i området skulle någonsin begripa vad jag skrek.

Eller så skulle jag göra ett hybridnamn på dom som "Brangelina" som av Brad Pitt och Angelina. Gahnanah, eller Rahishimo... eller Galnashimoh.

Fast om jag köpte en exakt kopia av Galishimo så skulle nog min mamma ringa och gråta ut sin förtvivlan, pojkvännen hade troligen gjort slut, min far hade troligen gjort mig arvlös, och mina kollegor skulle sluta hälsa på mig i korridoren.  Troligen skulle jag få lönesänkning för otillåtet missbruk av galna arabhästar.

Så jag antar att jag får låta bli...

.



Kommentarer

  1. ....men JAG hade DYRKAT dig!!!!!

    Behöver. En. Häst. Nu.
    Nu.
    NU!!!

    Ehum. Jomen. Joooo. Köp :-D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet