CHINS var det ja...

Jo det är så här. Att. Jag råkade kläcka ur mig i ett träningsforum att jag ville bli bra på chins. Alltså, jag skulle vilja kunna göra åtta eller tio stabila chins. Jag bara skrev det en eftermiddag. Jag nämnde den kvinnliga huvudrollsinnehavaren i Terminator II och att jag ville bli lika bra på chins som henne. Bara liksom för att jag inte hade något annat för mig. Så skrev jag det.

Nu har jag fått femton kommentarer på det inlägget och tre mail. Av folk som förväntar sig att jag ska bli bra på chins. Det var ju inte riktigt det som var tanken. Att jag faktiskt skulle genomföra det. Men är jag tjejen som bangar, NEJ JAG ÄR INTE TJEJEN SOM BANGAR. Tjejer som bangar är andra tjejer än vad jag är. Så är det.

Så. Liksom. Jag har köpt en Chin-Up Bar och antagligen ska jag påbörja detta projekt. Att bli bra på chins. Här kommer det första taffliga försöket att genomföra chins. Tanken är att jag ska visa ett klipp varannan vecka, eller något. Jag gungar fram och tillbaka som en skolflicka på lunchrasten. Och jag tycker att min andra chin borde räknas om än jag inte var helt och hållet uppe i hakhöjd. Eller vad tycker ni?


Kommentarer

  1. Lysande start!
    Jag orkar inte lyfta mig själv ännu. Åas har jag inte tränar armar/axlar/bröst nämnvärt heller men jag väntar med chinsen tills jag gått ner lite mer i vikt :-)

    Bravo!

    SvaraRadera
  2. Såg din text på Funbeat och hittade på så sätt hit till din blogg. Ser fram emot att följa din utveckling. Härlig inspirationskälla! Själv löptränar jag bara men ska försöka ta mig till gymmet på F&S ibland. Kämpa på! :)

    SvaraRadera
  3. Hej och välkommen! Tack! Det SKA bli framsteg på denna blogg! Vänta bara! :)

    SvaraRadera
  4. YOU CAN DO IT! Men det visste du att jag skulle säga. Men det är faktiskt typ jättecoolt att vara tjej och kunna göra riktiga chins. Det är grymt jobbigt och det är grymt imponerande. Go for it! Det är kanonträning!

    SvaraRadera
  5. Tjoho! Kämpa på! När jag klarar fälttestet så väntar jag mig att du fixar dina chins. ;o)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback