Flytten

Nu sitter jag i min nya bostad. Jag har glädjepirr i magen. Det gick så snabbt. Johnnie ringde och frågade om jag ville få iväg ett lass och jag sa "JA!" och rätt vad det var så var de flesta möbler i min nya bostad. Snabbt gick det. Riktigt snabbt. Det var till och med lite roligt. Sedan så behövde Johnnie lite mer manskraft än vad jag kunde erbjuda när en tyngre soffa behövdes bäras några trappor.

I brist på manskraft fick jag använda mig av kvinnokraft. Jag stegade fram till Joel, Mattias och Jocke som stod på parkeringen utanför och jag använde det tyngsta argument som gick att finna. Jag drog in magen och försökte tutta upp mig. Det var faktiskt Joel som från början avslöjade faktumet att män har ett tvångsbeteende att göra som tjejer säger, men det fungerar bara om tjejerna är tillräckligt.. tjejiga.

De sneglade skeptiskt på mig. Sedan sneglade de skeptiskt på varandra. Joel såg ut att göra samma intensiva motstånd som någon som just står inför tvångshypnos eller utsätts för samma psykiska tortyr som killen i filmen Clockwork orange.




Jag gav ifrån mig ett flickaktigt fniss och fortsatte tutta upp mig.

Sedan... långsamt... slog instinkten in och det tysta motståndet förvandlades till samförstånd. De nickade och sa
"Javisst bär vi soffan åt dig..." med glasartade blickar.

Efter att de burit soffan flydde männen i förvirring. Johnnie stod kvar och skakade på huvudet samtidigt som han mumlade:
"Det där gjorde du bra..."

Det är bra med tuttar. Gud gav män muskler och kvinnor tuttar. Kvinnor fick tuttar för att kunna kontrollera mäns muskler så de kan göra saker åt kvinnorna. Tuttarna behöver igentligen inte ens vara fina. Det räcker med att det är tuttar.

Tack till Johnnie och resten! Jag fick mer hjälp än vad jag förväntat mig!

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback