Nytt hem!

Jag har fått nycklarna till min bostad! Shit, jag kommer att bo centralt.

Jag har varit i de tomma rummen flera gånger nu. Jag har redan bjudit dit Johnnie, Sandra och Karin. Alla har gått omkring och nickat gillande i de ekande tomma rummen och kommit med förslag på hur jag ska inreda mitt hem. Bostaden har gamla stora fönster och högt i tak. Det vackra sommarvädret har gjort sitt till också, bostaden känns som en semester-retreat. Jag har fönster på tre sidor. Tapeterna är omoderna och köket är gammalt men det finns någon slags välbevarad charm i detta också.

Hamnen ligger alldeles i närheten och parken likaså. Jag och Kiara har badat lite vid vassen bortanför hamnen. Affärerna och cafeérna ligger bara ett kvarter bort.

Det blir ju lite av ett nytt liv att få komma sig ur den här akutlägenheten som jag ofrivilligt hamnade i. Det har varit lite tufft att bo i ett så här oroligt område. Hyran har varit dyr och lägenheten jag bott i nu har varit dåligt isolerad. Många är fulla eller påverkade mitt på dagen, och de yngre som bor här har högljudda fester. Jag har ofta vaknat av bankningar på min ruta från människor jag inte känner.

Det blir befriande att få något eget, något nytt, i ett stabilare område. Ett hem som jag valt själv.

Centralt. Till och med.

Eldstaden ökar mysfaktorn!
.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback