Hälsan tiger

Bild från oktober 2015
 
Jag har kanske inte skrivit så mycket om min egen ridning med Galishimo men jag håller igång honom och rider massor. Det är bara det att han sköter sig så himla bra och det finns inget att anmärka alls på honom. Han kämpar på med sidoförflyttningar och ryggningar och det blir bättre för varje gång. Vi planerar uteritter tillsammans med Anna, turer som jag verkligen ser fram emot, trots att det verkar lite läskigt att ge sig ut på längre äventyr! Men det är just vad jag och Galishimo behöver. Timmar i sadeln och ute i naturen. 

Vi är dressyrmässigt inne i en fas av småpill och jag känner mig både glad och stolt efter varje pass. Vissa saker måste ju bara få ta tid och upprepning. Nu är vi på sidoförflyttningar i trav och det är ju bara att göra dem ett par gånger i varje varv, och ge honom massor av tid och klia honom när han varit duktig.

Men jag kan ju inte skriva jäsande självbelåtna inlägg hela tiden heller. Jag har märkligt nog inte samma behov av att lyfta framstegen när jag känner mig trygg med oss. Hälsan tiger still. Men det går bra nu!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback