Sjuk

Jag har varit sjuk ett par dagar och kan inte träna som tänkt. Jag är sådär halvsjuk. Man tror att man är pigg och grejar på lite, och så plötsligt känner man sig matt och börjar frysa och svettas om vartannat och måste lägga sig en stund. Det är inte läge med promenader innan frukost och löpning på rullbandet. Men sjukdagar hör till livet och med tanke på att en kollega har exakt samma symtom så tror jag inte det är kopplat till min träning.

Galishimo har i alla fall fått motion igår då jag och Veronica hade en "hästbytardag". Jag fick låna hennes kanonstabila travarhäst och hon tog min lilla ballerina när vi red ut i slasket och mörkret tillsammans med Ebba och hennes häst. Galishimo verkade stormtrivas. Han trippade förtjust först och klafsade, med stora ögon och ett näpet uttryck, utan tvekan i smältsnön.


Idag ska jag rida strax och sedan göra något så festligt som att rensa ut mitt förråd. Lite nytta måste jag göra om än jag inte kan träna. Jag behöver rymma åtta däck i förrådet, för att få plats med hästtransportens fyra säsongsdäck. Däcken är just nu i transporten och det fungerar ju inte att ha dem där långsiktigt. Just nu rymmer jag fyra däck i förrådet. Och en massa skit som jag inte använt på länge. Sopsäckarna innehåller hästtäcken som behöver tvättas... jag måste börja med dem... Laga dem och tejpa spännena med silvertejp så de inte skadar tvättrumman.

Sedan måste jag till den lokala hästsportsbutiken och få mina hästtäcken tvättade där. Tvättar jag dem i bostadsföreningens tvättstuga så lär grannarna rulla mig i tjära och sedan i fjädrar för att hänga ut mig till allmän förnedring, traditionsenligt på 1700-talet.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback