Nutid, dåtid och framtid

Nu har jag varit ute på två helt ensamma uteritter med Galishimo och han är en riktig liten kaka. Han är nervös, stirrig och spänd men han har inte gjort någon ansats att slänga sig, bocka eller sticka. Jag är inte ridrädd heller utan tycker det går väldigt bra att rida honom trots att han är på tårna. Jag brukar sjunga lite för oss ifall det är någon väldigt hotfull stubbe som måste passeras. Han får höra "dancing on my own" och "Open your heart" på sin mänskliga radiokanal. Det är tyvärr enda utbudet som finns att tillgå just nu.

Jag njuter verkligen, för det har verkligen inte alltid varit så här lätt. Förut fick jag vara mycket vaksam över myrkrypningar i hästkroppen, och helt enkelt låta bli att rida om jag trodde det skulle sluta illa, som den här gången i november 2014.  Nu säger jag ju självklart inte att det är slut på olyckor, men jag behöver absolut inte vara lika vaksam på honom.

Ju mer jag njuter av honom nu, desto mer rädd blir jag för att förlora honom. Jag hoppas verkligen han behåller sin goda hälsa. Han är den enda jag har i mitt liv just nu och det finns ingen back-up-plan om jag förlorar honom.
 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback