Förrådet - lite i taget

 

Förlåt alla bloggläsare för att jag tar tid av era liv åt oväsentligheter. Nu kommer tre minuter som ni aldrig får tillbaka. Ja. Jag har städat mitt förråd. Jag förstår inte alla bloggar som pratar om inköp och nya fina prylar och de senaste trenderna. Grejerna måste ju ta vägen någonstans efteråt. Typ i förråden. Min etta och mina utrymmen är för övrigt inte designade för prylkrävande hobbys. Det tog tre timmar och nu är saker sorterade och förpassade i olika plastpåsar och förpackningar som åker till återvinningsstationen inom kort. (Läs: Bilen är knökfull med skräp som väller ut om man råkar öppna bagageluckan.. eller någon annan dörr som inte är förarsätet) Hästtäcken åker till tvätten. Jag är inte helt klar i förrådet men tillräckligt klar för att det ska rymmas fyra däck till! Nu skulle man lätt kunna rulla in dem och bara placera dem på de vanliga däcken (täckta i rosa plastpåsar).


Nästa helg kan jag alltså börja rensa ur transporten från däck, färg och annat fix så den står tom och redo inför våren. Jag har kvar att provåka i den, eventuellt fixera ett hörn som sitter misstänkt löst (Alltså ett löst hörn. Vad gjorde de tidigare ägarna med transporten? Välte den?) och fixa ett sommardäck.

Själva faktumet att jag är mycket stolt och lättad över denna prestation skvallrar om hur otroligt lugnt och stillsamt liv jag har. Snart börjar jag väl köpa veckorevyn och följa med i dokusåpor. Då får ni överge mig med gott samvete. No hard feelings.

Kommentarer

  1. Alltså, i vår ålder är det väl snarare Allers än Veckorevyn som är aktuellt..? Allers är för all del ingen dum tidning, man fick en fin julduk om man gick med på att prenumerera på minst tio nummer... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, en JULDUK säger du?! Låter klart intressant!

      Glömde skriva att du var den undantagna bloggläsaren. Det blir väldigt mycket hard feelings om du överger mig! ;)

      Radera
    2. Haha, no worries, HUR skulle jag kunna överge någon som bloggar så inlevelsefullt om städade förråd?! ;)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback