Plus... minus.. NOLL

Jahapp. Inte fick jag ihop några sparade pengar till bilen denna månad. Jag gick precis plus minus noll. Inte ens ett pyttesteg närmare en sån där Honda CRV som jag ska köpa i framtiden. Dock tror jag att jag identifierat läckor under november månad dit pengarna rullat.


Bevismaterial A:
Sprillans nytt fluffigt vintertäcke i fräck lila färg åt liten grå häst. 


Bevismaterial B:
Sprillans nytt fluffigt designtäcke i svart färg av hög kvalitet och reflexdetaljer. Med fina finesser som extra mjuk vadd vid kragar och kanter för att undvika skav. Som om han någonsin behövt skavskydd. Behöver han ens täcke? Jag har för mig att han gått skamlöst naken sina två första år i min ägo.. Visst var jag lite coolare på den tiden jag inte utvecklat mitt medberoende?
(Om ni klickar på länken ovan så vill poängtera att Galishimo faktiskt ÄR den nästan svarta hästen med vit bläs till höger på filmklippet. Tiden går! *edit: klippet går tydligen bara att se från dator*)


Bevismaterial C:
 Ny frisyr. Och den där varma mjuka goa lila fluffikoftan råkade tydligen bara slinka med av bara farten i avvaktan på frisörtiden.

Där har det gått sammanlagt ungefär 2700 kronor. Som kunde ha sparats till en bil. Men vi är ju fluffiga nu. Och varma. Båda två. Vi är ju rustade för vintern!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback