Ännu mer transportfix!

Förra veckan kom transportmattan som jag beställde i våras! Äntligen! Den var väldigt försenad då jag beställde den i april men bättre sent än aldrig!


Jag lärde ju känna Ulf för ett och ett halvt år sedan när jag tog grönt kort på ridskolan. Han var en pensionär som var där för att stötta sitt barnbarn med att ta tävlingslicens. Ulf råkade då (i god tro) säga att jag skulle säga till om jag behövde hjälp med något, om jag inte hade någon att fråga. Det lade jag på minnet så jag tog faktiskt mod till mig nu, 18 månader senare, och frågade om han kunde hjälpa mig att passa in gummimattan i transporten. Självklart kunde han göra det! Tre dagar senare så var han här! Jag tog ledigt från jobbet, och så högg han glatt in i transportmattan. Klockan 09.00 på morgonen startade vi, och två och en halv timme senare så hade jag en golvmatta i transporten och mellanväggen var uppsatt! Den stora skräphögen som legat bredvid transporten, bestående av gamla mattan, det gamla golvet och annat bråte, lade han på sin släpvagn och skjutsade till återvinningscentralen. Jag bjöd honom på pizza som tack och han tackade och bockade och åt med toppenhumör.

Tänk var roligt att man kan stöta på folk sådär som bara glatt rycker in när det behövs. Detta är det bästa med Västerbotten! Jag är väldigt tacksam! Transporten blir bara finare och finare!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet