Ge inte upp

Trött, sur, febrig och sjuk Katarina masade sig motvilligt till stallet och muttrade deprimerat för alla och envar. Livet är skit. Hästen är skit. Ryttaren är skit som inte vågar sitta upp. Motvilligt masade ryttare och häst sig ut, på en timmes promenad, och ryttare krävde kadaverdisciplin. Den undrande hästen tyckte att det var då själva f*n vad petig hon blivit då han ändå var en väldigt Snel Hest.

Muttrande och sjuk Katarina petade in häst i hage igen efter en timmes promenad, och rasade sedan ned i sängen för att sova några timmar och drömma om en bättre värld. Vaknade sur och muttrandes och tänkte att nu sänker vi kraven lite. Om jag ska åstadkomma NÅGOT under dagen (förutom promenad av förnärmad häst), så kan jag väl försöka krysta ihop en positiv tanke.

En. Liten. Positiv. Tanke.

Sedan påbörjades ett intensivt arbete ungefär lika krävande som en komplicerad förlossning och jag lyckades slutligen tänka en positiv tanke och skriva något positivt.

Nu sätter jag ut det på bloggen. Så att ni läsare behåller någon slags föreställning... om att jag är positiv.  Glad. Spontan. Som alla dom där jävla flickorna på alla jävla dejtingsiter säger att dom är.






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback