En till bra dag

Dagen började fantastiskt med en långpromenad med hundarna i solskenet. Minusgraderna känns knappt när det är lä och solen ligger på. Snart kommer våren. Snaaart. Iskalla om våra näsor så väckte jag och hundarna sambon, med kalla pussar. Han blev väl inte sådär märkbart glad över att bli väckt av tre fuktiga och kalla näsor. Men han kanske blev glad innerst inne. Inte ytterst ute.

Vi åkte tillsammans till gymet och tränade också. Jag har ju tappat några kilon och plötsligt känner jag mig hemma i gym-miljön igen. Så där struttade jag runt. Och grejade. Det kändes skönt. Jag var snäll mot kroppen och tog låga vikter. Blev ändå varm och trött efteråt. Sambon var glad över sällskapet. Sedan åt vi lunch tillsammans och gick på stan och shoppade lite. Vi hyrde en film och slötittade på den.

Sedan var det helgens höjdpunkt. Galishimo! Sambon följde med och filmade. Jag log och skrattade. Galishimo kämpade på så fantastiskt bra. Han är ju bara tre och ett halvt. Och ändå så lydig. Jag känner mig så trygg i den nya sadeln också. Jag känner mig aldrig rädd eller osäker i den. Stort tack till uppfödaren som tipsade om den!

Så. Det blev ännu en bra dag. I mitt liv. Se på fanken...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback