Det är aldrig för sent att bli en nerd

 
 
 Eftersom min kära sambo är på äventyr i påsken, och eftersom jag själv inte har något bokat, så har jag helhjärtat ägnat mig åt det jag är bäst på: Nerderi. Eller Nörderi. Inte helt säker på hur det stavas. Beror väl på om man vill vara international eller om man vill försvenska ordet.
 
 
 
 
För mig innebär det i alla fall att jag har hela dagarna på  mig att ägna mig helhjärtat åt oväsentligheter. Ta långa promenader med hundarna, pyssla hemma, pussa hästen. Eller tvätta min bil. Bilen blev föredömligt tvättad. Den blev pedantiskt dammsugad, torkad, putsad och fejad. Sedan slog nörderiet in då jag inte riktigt kunde hejda mig i projektet och kände mig manad att pådriva det hela ytterligare en nivå. Jag åkte till Biltema och köpte överdrag till bilklädseln, för att undvika hundhår, hästsmuts och fläckar i min perfekta bil.
 
 
Sådärja!

Sedan passerade jag en gummiartad rattmuff ett par gånger. På Biltema. Den såg väldigt nerdig ut. Men blommig. Jag visste inte ens om jag gillade den. Jag bara kände ett omotiverat behov av att köpa den. Jag vet inte varför. Fråga mig inte. Den bara... hamnade på rullbandet till kassören. Och sedan hamnade den på min ratt.




 
Den här nyckelringen hittade jag dock på Coop.
 
Allt som allt så blev det en lyckad dag i nörderiets tecken.  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback