Kärlek!

Jag och Per har bara en bil. Vi bestämde oss i somras för att bara ha en bil för att spara lite pengar. Det har dock blivit en hel del pysslande för oss då vi båda är ganska aktiva. Jag går alltid en 25 minuters promenad till arbetet vilket blir 50 minuters promenerande per dag, sammanlagt. Per tar oftare bilen till arbetet när han jobbar nattskift. När jag behöver bilen för att åka till hästen så försöker han trixa skjuts med kollegor eller promenera, eller så skjutsar jag honom till arbetet. Vi skriver ned när vi behöver bilen i en kalender. Ibland tycker jag att det är jobbigt att gå till arbetet i ur och skur. Ibland skjutsar han mig till arbetet eller hämtar mig.

Idag fick jag en present av honom. Det var en MP4-spelare så jag kan lyssna på radio, ljudböcker eller musik när jag promenerar! Underbart! Han ska ladda ned lite ljudböcker åt mig så snart han kan. Plötsligt så blev jag också lite mer sugen på att börja jogga igen. Det är roligare att jogga till musik och även långpass går bättre när man har en ljudbok att fokusera på.

Spontana presenter är KÄRLEK. :)


Och vet ni vad? Idag hade han tagit ut soporna! Soporna! Jag skämtar inte! Jag var inte ens säker på att han visste vart soputrymmet låg någonstans. Det måste ju även innebära att han läser min blogg. Ännu mera Kärlek, med andra ord...

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback