Plötsligt Händer Det

Idag erbjöd Per sig att följa mig till stallet. Jag funderade fram och tillbaka några stunder innan jag bestämde mig. Idag är det en perfekt dag att rida på Galo för första gången. Nu måste vi försöka! Jag föredrar att Per hjälper mig med Galo för Per är så lugn och tyst med hästar. Både jag och Galo är vana honom så jag kan inte tänka mig en bättre medhjälpare.

Jag var riktigt nervös och orolig över hur det skulle gå. Galo är ju ett arabiskt fullblod och väldigt ung, rent teoretiskt sett kan det sluta lite hur som helst. Å andra sidan så börjar jag känna att vi litar på varandra allt mer. Det vore inte fel att försöka.

Känslan av att komma upp i sadeln på honom var helt otrolig. Jag var lite rädd och spänd och höll ett stadigt tag i sadeln, samtidigt så kändes Galo så otroligt lugn och fin. Vi skrittade runt lite och jag kände hur han var avslappnad och med på noterna. När jag gled av honom så rörde han sig inte utan stod helt stilla och väntade tills jag var nere. Per klappade och berömde honom.

Allting blev perfekt och över förväntan.

Ett minne för livet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback