Min tur nu?



Jag gick runt i rummen och blev helt hänförd. Den gamla bostadsrätten från 50-talet hade gamla detaljer kvar och högt i tak. Den verkade relativt orörd då tidigare ägare inte haft några stora renoveringsambitioner. Tapeterna var givetvis fel men absolut inte osmakliga. Köket var bedrövligt sött. Allt var sött. Sovrummet rymmer en dubbelsäng ifall jag vill vräka ut mig. Allt var precis lagom stort för just mig. Precis här kan jag bo. Här kan mitt hem vara. Allt kändes passa MIG. En känsla snarlik förälskelse spred sig i kroppen. HÄR. Just här.



Det mesta behöver fixas och trixas men inga som helst akuta behov så här kan jag småpyssla så mycket jag vill. Ändra. Tapetsera. Byta luckor. Välja mina egna färger.

VÄLJA MINA EGNA FÄRGER

Det har jag aldrig gjort förut i hela mitt liv. Antingen har jag bott i en hyresrätt där hyresvärden bestämt eller så har jag levt med en man som givetvis velat ha en annan färg eller inte velat byta färg.

Jag fick nästan lust att gråta. Om jag får bostadsrätten så är det alltså äntligen min tur. Gud så skönt det skulle vara.


"Nämen hej! Är det här vår nya granne?!" sa en herre när jag gick ut ur trapphuset. Jag rodnade nästan och svarade spontant:
"JAA" innan jag kom på mig och rättade mig:
"Föhoppningsvis alltså. Om allt går rätt."


.

Kommentarer

  1. JA!! Precis så ska det kännas! Låter jättemysigt! Öppen spis och allt!

    SvaraRadera
  2. YES! Svar från coachen inom en timma! Tack för din peppning!

    SvaraRadera
  3. Hoppas den blir din! Lycka till!

    SvaraRadera
  4. LOL!! Jag hoppas verkligen det går igenom! Keep us posted! :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet