Tre tecken på att Gud Finns

Tecken 1: Att en bekant till mig som råkar vara läkare ringde just på den fredagkvällen när jag var som sjukast i Borrelia. Vi brukar inte pratas vid särskilt ofta alls och det var ett grymt häftigt sammanträffande att han ringde just då, för jag var för trött och förvirrad för att självmant kontakta sjukvården. Jag fick åka gräddfilen in. Han skrev ut medicin på en gång och sedan fick jag knalla till sjukvården och lämna blodprov efteråt för bekräftning. Den normala gången är den motsatta.

Tecken 2: Efter att jag visade upp Lilla Svarta för försäljning och åkt hem så stötte jag ihop med en tjej på parkeringen som verkade jämnårig och som också hade ridkläder på sig. Jag gick genast fram och pratade med henne, jag vet inte varför. Jag brukar inte hoppa på främmande tjejer bara för att de har ridkläder på sig. Det visade sig att hon också kommit hem från ett annat stall för att hon visat upp sin häst för försäljning, hon med. Hon var nyseparerad och nyinflyttad på orten och var polis. Hon stod sig också lite undrande till hur tusan hon hamnat här?! Vi hann bara prata någon minut med varandra innan vi ivrigt bytte telefonnummer med varandra.

Tecken 3: Det låg en pinne på asfalten och solade när jag gick till jobbet. Jag hade bråttom och hann bara se hur pinnen blixtsnabbt vände sig mot mig och måttade ett hugg när jag klampade förbi alldeles bredvid mig. PINNEN MISSADE! Jag vände mig förbluffat om och såg att pinnen hade ett sicksackmönster på sig och små plirande reptilögon. Den låg stilla och tittade på mig så jag hann ta mig en ordentlig titt på den. Det var en vacker huggorm, vi blev nog lite överraskade och omtumlade båda två. Men alltså att den missar och bara susar förbi... då tror jag gud tog ett av sina gudomliga fingrar och petade lite på den bara sådär lagomt mycket så att den skulle tappa riktningen, någon måtta måste det ju vara med mina oturliga djurangrepp. :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet