Rekreativa intervaller

Jag trodde aldrig löparintervaller kunde räknas som rekreation eftersom det är en av de plågsammaste sätt att träna på. Men det var det. Jag åkte till Gävle och hämtade lite prylar och det visade sig att Micke A & Micke P skulle intervallträna. Jag bestämde mig för att hänga med och det var verkligen jättetrevligt. Jag har ju sprungit med dem båda förut, och de såg framsteg i min löpteknik och snabbhet!

Jättekul! Jag som har harvat på ensam i Östhammar hela vintern har ju totalt grottat ner mig i mig själv utan något sällskap. Jag visste inte alls om det gått framåt eller bakåt med löpträningen. Jag sken som en sol efter passet när de konstaterade att jag hängde med bättre än vad de väntat sig och att jag såg spänstigare ut nu än tidigare. Micke och Micke var jättesnabba och gjorde riktigt bra intervaller och de fick vänta på mig för att jag skulle kunna hänga med, men de behövde inte vänta på mig så länge att det störde intervallrytmen.

Sedan fick jag jordnötsmackor med päron och hann gosa lite med Monstertanten innan jag åkte hem. Jag var inte hemma förrän vid 23.00 på kvällen. Jag hann inte ens med någon gråt eller självömkan innan jag stöp i sängen. Det kändes riktigt bra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback