Att ge allt

Jag fixade inte mitt planerade långpass igår. Jag låg hemma och grät samtidigt som jag åt en kladdkaka. Det verkar som om gråt och löpning inte kan befinna sig på samma plats (samtidigt som kladdkaka och gråt oftast faktiskt alltid sammanfaller). Antingen kan jag inte löpa för att jag gråter, och om jag löper så är det omöjligt att finna tårarna för då känner man sig så tillfredställd. Att löpa OCH gråta har jag bara gjort vid ett tillfälle och det var nog ett av det skönaste jag någonsin gjort. Åtminstone efteråt. Eller nåt.

Skitsamma. Jag försökte jogga efter att jag gråtit men kom mig bara runt knuten på huset med hunden innan jag gick in igen och la mig. Och grät lite till. Men marathon ska det ju bli och en löpare KOMMER jag att bli så jag ställde klockan på 04:00 i hopp om att vara lite mentalt piggare då.

I morse klockan 04:20 gick jag och Kiara ut på en 18 km-runda innan frukost. Den tog långt över två timmar. Jag fick ta en paus efter 15 km bortanför Sandika och satte mig bland vitsipporna. Jag delade en banan med Kiara samtidigt som jag lyssnade på tokhungriga kossor som vrålade likt dinosaurier inför morgonfodringen. Solen sken i ansiktet och klockan var 06:00.

Tanken slog mig att det marathonlopp jag ska vara med i, i år kanske blir det lopp som jag blir allra stoltast över. Ja eftersom allt helvete som man kunnat föreställa sig hända faktiskt har hänt, typ sex antibiotikakurer, förlorat arbetet, flyttat till helt ny ort, bytt arbete, blivit tokdumpad, trillat ner i gråtattacker och frossat kladdkaka. Jag gör precis allt i min makt för att löpa ändå. Jag ger precis allt jag har för att bli en löpare. Precis ALLT.

Det SKA gå!


.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback