Hallsta Adventure Race


Jag kan knappt fatta att jag genomfört en multisportstävling! Den tog över sex timmar och jag och Per kom i mål flera timmar efter de andra deltagarna. Men jag hade väldigt trevligt och detta var en av de mest minnesvärda upplevelser jag varit med om!

Jag har paddlat i ett vackert vattendrag och grimagerat illa mot slutet. Jag har burit kanoten några meter där vi inte kunnat paddla. Jag har släpat min cykel över stock och sten. Jag har rivit mig och blåmärkt mina ben. Jag har balanserat över små stenar i en liten bäck i strålande solsken. Jag har letat kontroller i skog och mark. Per är ju erfaren cyklist och fick tålmodigt vänta på mig när jag långsamt kämpade mig fram med cykeln. Själv har jag blivit bättre med min löpning och väntade ödmjukt på honom när han hade det kämpigt till fots. Per var riktigt duktig på att orientera och vi kom strålande bra överrens. Stämningen var trevlig. Funktionärerna var väldigt hjälpsamma. ("Den där symbolen betyder 'under' och den DÄR symbolen betyder 'bro'. Vart tror ni då att kontrollen kan vara?")

Kanonkul!

VI GJORDE DET!

Terven gratulerar efter målgången.


Min tävlingskamrat Per.


.

Kommentarer

  1. Härligt Katarina! High five * disch * Bra jobbat!! :-D

    SvaraRadera
  2. Åh underbart!! Jag tycker det låter jätteroligt och det var helt klart en bedrift som många andra inte ens skulle ge sig på!

    Jag beundrar hur du slänger dig på nya saker och inte är rädd för hur det ska gå utan har inställningen att du ska pröva något nytt, lära dig något och ha jäkligt roligt under tiden!

    SvaraRadera
  3. Grymt!!
    Du imponerar så jag blir alldeles svimfärdig.

    SvaraRadera
  4. Tack snälla ni! Jag blev så glad över era kommentarer. Jag blir bara stoltare och ler bara mer när jag får så helhjärtat beröm från er allihopa. :) Kram på er!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback