Kallt!

Visst är det lite kämpigt just nu. Jag har fortfarande problem med slemhosta. Nu är det mellan -27 och -33 grader ute. Det går med andra ord knappt vara utomhus alls för mig nu för minusgraderna retar luftvägarna ordentligt. Jag rastade hundarna igår kväll, den kortaste tänkbara rundan vi kunde ta för att de skulle hinna göra sina behov, och fick stå dubbelvikt i kylan och hostade slem så att jag nästan kräktes. Så Ares får klara sig själv en liten stund till. Vi var till honom i förrgår och kliade upp honom och såg till att han hade det bra. Han kom till oss i glad trav, det märktes att han saknat oss lite. Jonatan har samma jobbiga slemhosta så vi är ganska knäckta båda två. Jag har lite deadlines på jobbet så jag försöker hålla igång och jobba hemifrån, men det går ganska tungt och motigt. 

På söndag ska det bli mildare väder och det är torsdag nu. Jag behöver bara ha tålamod och stå ut ett par dagar till. Jag tittar på hästclinics på youtube och försöker få lite inspiration men det är svårt att inspirera sig när man är sjuk. 

Den bästa inspirationen är ändå att få vara frisk och få vara på plats, med hästen. Då löser sig det mesta. Jag måste bara vänta en stund till... 





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet