Det har vänt!

 

Gårdagen har jag längtat efter - dagen det vände! Igår var det mörkaste dagen på året. Som jag sett från tidigare inlägg så är jag åter igen lite sjuk som jag tyvärr brukar vara den här tiden på året. Jag har motvilligt tvingats sjukanmäla mig från jobbet igår och idag, och nu kommer det lite semesterdagar, så nästa arbetsdag blir inte förrän den 2 januari! Så jag har rejält med tid att återhämta mig och ta nya tag. 

Idag fick jag min lön, och tidigare i veckan fick jag även mitt arvode som ordförande på bostadsrättsföreningen. Så nu har min ekonomi äntligen återhämtat sig helt, efter det där spontana sadelköpet i augusti där jag beställde en ny sadel från Danmark, som jag skrev om HÄR. Den sadeln är jag dock fortfarande otroligt nöjd med. Men det är jätteskönt att det finns pengar på mina konton igen. 


Jag är verkligen taggad på att få in en bättre träningsrutin med Ares snart också. Jag har tittat på filmen "Hästens inlärning i teori och praktik" och ledövningarna med Anna Wallén, som man ser efter 42 minuter, känns väldigt bra att gå igenom, och repetera, grundligt. Jag har ju börjat lite med de övningarna, men jag vill göra dem mer kontinuerligt lite fler dagar i veckan. Ares börjar ju bli vuxnare nu och klarar nog lite fler pass i veckan och lite längre fokus.

Jag känner mig väldigt inspirerad och vill bara bli frisk snart så jag kan sätta igång! 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet