Ommålning av ettan

Det blev ju så bra! Så här såg det ut i morse.. Jag har ju hatat tapeten men det har varit mycket annat som jag velat lägga pengar på så jag har inte riktigt kommit mig för att åtgärda det.


Jag är så glad att jag valde GULT för det är en ganska ovanlig färg som man inte ser hemma hos folk vanligtvis. Men den är glad och man blir pigg av den och den nyans jag fann kändes lugnande också. Perfekt om man vill ha något lite annorlunda i sitt hem.


Sedan gick jag på JYSK och handlade en sängrygg till sängen. De hade sängryggen som jag var intresserad av inne på lager och i stället för att försöka klämma in den i min lilla stackars Skoda Fabia, eller innan jag försökte klämma in den i någon stackars kompis bil, så bestämde jag mig för att be om hemleverans i stället. Innan jag kommit mig ut ur affären så fick jag besked om att de var på väg att leverera hem den till mig! Det gick snabbt! Jag vill ge beröm till JYSK där för att de var så snabba och trevliga.


Sååå just nu ser min lilla etta ut så här och jag är så glad! Jag älskar att jag vågade köra på gult och nu kan jag pilla vidare resten av semestern med sängöverkast, kuddar, nattduksbord och vad tusan jag vill!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback