Bygger nattduksbord

Jag har ju kanske glömt att skriva att jag fick min semester 1 augusti och att jag nu haft min första semestervecka! Det är därför bloggen plötsligt kommit till liv igen. Helt plötsligt är tid inte ett problem längre, och det blir mycket fixat här hemma.



Som nattduksbord. De är fixade här hemma. Det tog bara eoner av tid och två kortare ljudböcker innan jag var klar. Min slappa små bortskämda kontorsfingrar värkte, ryggen värkte och men sinnet blommade.

Jag har haft så svårt att lägga pengar och unna mig att göra det fint och personligt åt mig själv här hemma de tre åren jag bott här. När jag flyttade hit så hade jag ju separerat och lite väl frikostigt lagt en hel del av mina pengar på relationen. Efter separationen så hade jag periodvis dubbla hyror, både när jag letade hem och flyttade Galishimo. Det blev ju lite av en ekonomisk chock. Sedan hade jag inte så mycket pengar i början då Galishimo också skadade sig allvarligt i samma veva.



Men nu så blir ekonomin långsamt stabilare och jag är så glad och tacksam över att jag har möjlighet att göra det här "lilla extra" för att trivas bättre hemma. Och nu blev det ju verkligen ett HEM också!


Nu fattas det bara en hylla ovanför sängen och lite dekorationer! Tänk att jag kommer hem till det här varje kväll nu framöver!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback