Diagnos: Igelkott

Jag har fått diagnosen igelkott. Av min sambo. Symtomen är tydligen taggar utåt och att resten av kroppen håller sig introvert. Eftersom Per tagit sig friheten att skapa en diagnos för mitt tillstånd så har han också tagit sig friheten att uppfinna ett lämpligt botemedel. Botemedlet innebär lugn och ro och att ligga nedbäddad under ett täcke, omgiven av kuddar. Man skapar ett slags igelkottsbo för att inge igelkotten en känsla av att infinna sig i sin naturliga miljö. Tydligen.

Jag arbetar halvdag i morgon eftersom det är röd dag på lördag så jag kan nog hålla ställningarna fram tills dess, på arbetet. Jag har fantastiska klienter som förtjänar högsta tänkbara service. Det håller igång mig. Sedan kan man gå hem, plocka av sig sitt professionella kall, och igelkotta sig.


Konstnären Michael Richter skapar betryggande vägskyltar.
Jag vet inte säkert men det kan hända att även han blivit drabbad av, eller känner någon som blivit drabbad av Igelkott.  


En annan som ska få högsta tänkbara service är Galo. Jag kommer att flytta honom till helgen. Jag ringt runt lite och lyckats fixa honom en plats på ett av de bästa ställen på orten som jag kan tänka mig. Det nya stället kostar mer, men jag vill att han ska ha det så bra som möjligt. Nu finns det tillgång till ridhus och kurser och han har till och med tillgång till häst-solarium! Vad man nu ska använda det till... Det tänker vi ta reda på, i alla fall. Jag gör allt för det lilla hästhjärtat, trots att jag är trött och sliten och blivit drabbad av Igelkott.

Det kommer att bli bra. Allt kommer att bli bra.

Kan en människa ställa sig i hästsolarium?


.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback