Matprojektet - so you think you can eat?
Jag har fortfarande nerdat ned mig i mat. Jag har även gått upp fem kilo. Men jag blir tydligen inte avskräckt för det. Nu har jag börjat intressera mig för någon form av matriktning som går ut på att jag undviker ris, potatis och pasta men äter desto mer fett, och så tillräckligt med proteiner på det. Jag märker att min mage klappar ihop om jag inte äter rejält med morötter och vitkål, som är rikt på fibrer. Jag försöker väl hålla mig till mat som inte stressar blodsockernivåerna så mycket, och har nu börjat undvika frukt (förutom avokado) och veckohandlar lite bär i stället. Några kvällar har jag försökt att göra omelett på ägg, grädde, lite rivna rotfrukter, groddar och spenat. Jag får inte till det och antingen så blir den understekt och lös, eller så bränd på botten. Jag suger ju på att laga mat. Det var ju den grejen med. I slow-cookern går det desto bättre. Jag har lagt in högrev, vitkål, morötter, lök och vitlök med lite kalvfond och den får jobba över natten. Det verkar bli