Planering

 


Nej, vi har inte sagt att vi ska köpa Jaxxon ännu, men vi tittar lite på hur det skulle kunna se ut OM vi köpte honom. Och blir det inte han så kanske det blir någon annan....

Jag vill inte att det ska bli samma röra som med Ares, med flera flyttar, så nu försöker vi tänka till lite. Det är viktigt med en stallägare som är helt trygg med unghästar och unga hingstar. Annars kan det bli rörigt, vi vill inte heller ha så många människor som tycker, tänker och tolkar, så helst ett mindre stall. Det ska vara lugnt och tryggt och alla ska vara med på tåget. 

Vi har hittat ett stall med två unga hingstar nära Jonatans gård som verkar helt perfekt... stallet har till och med samma hovslagare som Ares har (och som Galishimo haft) och som jag är supernöjd med. Hagarna är stora, med få hästar i, och det finns massor av utrymme för lek och bus. Stallägaren skrev även att Ares var varmt välkommen om vi ville samla båda hästarna i ett stall, men jag vill verkligen inte utsätta Ares för en flytt till, just nu. Det går bra att ha hästarna i olika stall en liten stund till. 

Så vi ska åka dit och titta så snart stallägaren har tid. Vi har haft en snöbomb igen så dom var lite upptagna med skottning just idag. Men om det stallet inte passar så har vi två som erbjudit oss hingstplats, med bra erfarenhet av hingstar. Exempelvis Sara som hade den lilla hingsten Kaktus som jag var med och kastrerade nyligen (jag skrev om det i ett blogginlägg HÄR) hon backar inte för en unghingst till. Och hon är otroligt bra med både folk och djur. Det finns alltså lite möjligheter. 

Om allt känns bra. 

Annars kan vi ju dagdrömma vidare.  


.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback