Att jag gjorde!

 


Yes! Jag tog mig iväg! Det var faktiskt med lite bättre självförtroende än tidigare. Jag gick direkt till receptionisten och förklarade att det var första passet sedan pandemin och frågade om hon kunde hjälpa mig korrigera min biocircuit-bana så jag lättare skulle komma igång. 

Hon hade tid direkt och det var bara att sätta igång!.Biocircuit är ju förinställda maskiner som korrigerar sig efter min längd och anpassar motståndet efter min styrka. Jag behöver bara logga in med min app så säger den "Hej Katarina, börja att cykla med cykel 1B i 3 minuter" och så när jag går dit så är sätet förinställt och motståndet likaså. Sedan säger den typ "Du har 25 sekunder på att sätta dig i benpressmaskinen" och så går man dit och även där är allt förinställt så jag bara kan börja pumpa. Bra grejer, helt enkelt. 

Jag har ett helt annat självförtroende nu än vad jag brukar ha efter ett gymuppehåll. Jag vet inte riktigt varför men det känns bara bekvämt och bra att sätta igång igen. Jag litar kanske på kroppen mer nu. Jag litar på att det inte blir några skov av inflammationer eller trötthet. Det är bara att mjukstarta sig igång! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet