Lite vilset men ändå inte

 


Ja, jag har ritat bilden ovan på min Ipad och programmet Procreate. Jag älskar den. Jag skulle vilja göra några mindre justeringar (som förmodligen tar ganska lång tid) men i det stora hela så representerar den väl ganska bra hur jag känt mig de senaste två månaderna. Lite sökande, lite liten, och lite vilsen, men ändå ganska trygg där jag sitter. Och målmedveten. 

Det känns som att jag upptäckt mig själv på nytt nu. Som att jag bättre kan se mig själv utifrån i flera sammanhang och att jag fått en bättre egentrygghet. Som en orm som ömsat skinn för att skinnet som den levde i började bli för trångt. Det gjorde ont att ömsa skinn, det gjorde det, men jag kom ut en aning bättre på andra sidan, och med en vacker digital teckning om livet. 

Hur går det för Galishimo på det nya stället då? Jo han är fortfarande Galishimo. Lite nervös och osäker är han, som vanligt, men jag kan ju hantera honom mer än tidigare eftersom det finns fler alternativ på vad man kan göra. Igår regnade det och vi var i ridhuset. 

Han är fortfarande spänd där, men vi kan både skritta och trava på volt och i åttor med lösa tyglar nu och det är där jag måste starta. Han måste känna sig trygg innan jag kan sätta krav på honom. Om det tar två veckor till eller två månader till bryr jag mig inte om. Den underbara bilden nedan har mamma tagit på oss. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet