Bättre ekonomi



Det är skönt att sluta mitt mångåriga sparande till hästbil och hästtransport, och inte krampaktigt hålla fast pengarna längre. Förut unnade jag mig lite saker ändå, men fick lätt dåligt samvete eftersom hästtransporten var mitt huvudmål. Nu känns det betydligt bättre och roligare att låta pengarna rulla och skämma bort sig själv lite mer.

Bland annat så har jag klippt mig, färgat håret, och köpt ett gäng nya kläder till garderoben.


 
 
Det är en stor lättnad att se hur ekonomin ljusnar och blir bättre och bättre. När jag separerade år 2013, för precis fyra år sedan, kraschade jag ju totalt ekonomiskt. Jag satte ut Galishimo på annons i två månader. Jag försökte sälja honom för 20.000 kronor eftersom jag såg hur svårt det skulle bli för mig att ha råd med honom. Inte en enda var intresserad av att köpa Galishimo, så mamma gav mig pengar för att jag skulle klara mig, och klara honom. Jag har nu avbetalat pengar till henne i två och ett halvt år, och har nu bara en avbetalning på 500 kronor kvar, så har mamma fått tillbaka alla pengar hon lånat ut, plus ränta. Hon har inte begärt ett öre tillbaka, men det kändes mer rätt för mig att återbetala henne.


Förresten... Jag tror nog jag lätt skulle kunna kränga iväg Galishimo för 20.000 kronor i dagsläget... men nu vill jag inte bli av med honom!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback