Äntligen klar!


Så här såg det ut före....

Nu är hela vår bostad färdigrenoverad! Jag låg i som en iller hela helgen, sambon är på jobb/utbildning under tio dagar och kommer inte hem på ett tag. Så nu var det dags att köra på! Det kändes nästan högtidligt sista gången jag pillade loss maskeringstejp från listerna och sista gången jag bar undan min kära stege som jag köpt och använt mig av under hela renoveringen. Jag kastade penslarna i soporna och ställde undan färghinkarna i förrådet. Nu är det över!

Nu är det alltså över. Jag har renoverat köket, hallen, sovrummet och nu vardagsrummet, under de sex veckor som min sambo varit på utbildning. Han har ju kommit hem på helgerna och bidragit någon timme här och där men jag har gjort det mesta. Jag känner mig både väldigt trött och väldigt lättad. Under tiden jag målade vardagsrummet lyssnade jag på Rötter av Alex Haley och tiden flög iväg.

Jag känner mig märkbart lättad och glad över att ha gjort allt detta. Jag har aldrig känt mig hemma hos sambon. Jag har aldrig trivts med hans möbler i hans bostad. Men jag har ändå inte orkat göra något åt det eller hunnit känna efter hur jag vill ha det för att trivas bättre. Men nu när vårsolen började värma så fick jag äntligen energi att göra hans hem till vårt hem.


Och så här ser det ut just nu!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback