Lön för mödan


Sambon kom hem i måndags och blev mycket glad över min renovering. Nu är hans utbildning klar och hans sju veckors frånvaro ska bli många veckors närvaro, framöver. Fast nu har vi ju i princip ett nytt hem att bo i.

Som tack så fick jag åka till vilken-möbelaffär-jag-vill och köpa vilket-arbetsbord-jag-vill. Han tyckte att jag förtjänade en fin plats att blogga och surfa på. Fram tills nu har jag bloggat på golvet, i sängen, framför TV:n eller i köket. Eller i hallen. Jag har alltså även bloggat på hallgolvet. Det har berott lite på vad som varit på G i de andra rummen...




Jag undrar hur vi ser ut utifrån, jag och sambon, inför andra? Jag spatserar stolt runt i hela möbelaffären, och provsitter stolar, med ett leende över hela ansiktet. Han bara står bredvid med plånboken, redo att plocka fram betalkortet. Jag ser nog ut som en bortskämd tös som bara går omkring med en snäll karl redo att skämma bort mig. Att jag jobbat heltid, renoverat en hel tvåa ensam på kvällarna, varit uppe på nätterna och målat stolar, slipat och spacklat mig utmattad, samt kört fyra fulla billaster till skroten, märks inte när jag lallar runt där i butiken. Men så är det. Man ser faktiskt inte vad som rör sig under ytan alla gånger. En liten tjej som sitter på en kontorsstol i en möbelaffär, och vickar på tårna, kanske i själva verket jobbat som ett monster. Ingen som vet. Tänk på det, ni!


Jag köpte även lite piffelipiff i form av en lampa, blommor och ljus.
Ibland behöver man inte lägga ut så stora summor för att öka trivselfaktorn...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback