Åtgärdsprogrammet

En främmande man bjöd mig på en fin lunch idag. Först kunde jag inte sätta fingret på vem det var men sedan insåg jag ju förståss att det var min sambo. Med lätt desperation på rösten så upprepade han sitt mobilnummer för mig och då trillade poletten ned. Vi kanske har UMGÅTTS för lite på sista tiden. Eventuellt kan jag gå med på att jag blivit lite uppslukad i mitt hästintresse. Eventuellt kan det vara så.

Sambon visade ett stort intresse av att följa med mig på Åhléns avdelning för heminredning. Han gav till och med ifrån sig ett entusiastiskt och glatt "Åh!" när jag fann några korgar till min garderob. Då insåg jag att detta varit riktigt, riktigt illa. Han måste vara så totalt svältfödd på umgänge med mig att han till och med följt mig på Åhléns med stor entusiasm. Detta ÄR illa.

Nåja. Den främmande mannen presenterade ett åtgärdsprogram som innefattade dagens goda lunch på restaurang, lite lördagsshopping i centrum till helgen, och eventuellt någon weekend med SPA nästa månad, beroende på om vi hittar något.
"Tror du man kan ta med sig hästen, tror du...?" var jag på väg att säga, men hejdade mig när jag såg hans förvivlade blick.

Jag kan väl visst gå på SPA utan att ha hästen med mig. Jag kan mycket väl tänka mig att sitta i en relax-avdelning. Utan hästen med mig. Helt relaxad. Och hästlös. Det blir nog bra. Det finns nog hästlösa relaxavdelningar. Kan jag tänka mig.


.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback