Glädjespridaren

Jag tänkte titulera mig som Glädjespridaren hädanefter, eftersom jag tydligen kan sprida så pass mycket glädje att jag blir bjuden på massage på SPA. Jag känner mig som en Glädjespridare. Ända ut i fingerspetsarna.

Glädjespridaren går på spinningpass två gånger i veckan nu, eftersom det är för kallt för att cykla utomhus. Tyvärr är omständigheterna som så att Glädjespridarens ex från i våras är instruktör på dessa två spinningpass. Men han tycker säkert bara det är kul att Glädjespridaren går på hans spinningpass. Han visar det säkert bara inte.

Jag kan slå vad om att hans nya flickvän, som han skaffade fem dagar efter att det tagit slut mellan oss, också tycker det är rasande roligt att Glädjespridaren sitter och svettas på passen tillsammans med dem två gånger i veckan. Som en enda stor familj.

Bara glädje. Med andra ord.

Två gånger i veckan.

Ren och skär glädje. Säger jag.

Jag känner mig kanske mer som en envis förkylning som aldrig riktigt försvinner, än som en äkta Glädjespridare på dessa träningspass. Men vad gör man? Jag kan ju inte sluta träna bara för att undvika exkillar.

Jag menar. Det går ju inte sitta hemma.

När man är en

Glädjespridare.


.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback