Att Vasa

Jag har anmält mig till Öppet Spår på 9 mil. Klarar jag detta så har jag klarat min tredje del i En Svensk Klassiker. Det känns lite märkligt. Det var ju så här min träning och mitt bloggande startade, för fyra år sedan.
Jag bestämde mig för att jag ville börja träna år 2007, och jag bestämde mig för att träna inför tjejvasan på tre mil. Jag var lite nervös och orolig. Jag hade också svårt att få till mina träningsrutiner. Jag minns hur osäker jag var och hur stort det kändes att ta sig tre mil på skidor. Jag minns hur förvånad jag blev när jag klarade det.
.

Mitt första lopp. Tjejvasan 2007.

Gud vad mycket som hänt sedan dess. Fyra års träning senare står jag inför 9 mil och känner mig lugn som en filbunke. Självförtroendet har vuxit och jag litar på min kropp. Jag har tränat mig för att tåla både fysisk och psykisk press. Jag vet att jag klarar ett Öppet Spår galant. Jag vet att om jag bara är frisk och står med skidorna på startspåret så löser sig resten.

Jag är redan motiverad och träningen går för det mesta av sig självt. Dessutom säger Per att han ska åka med mig. Att vi gör det till en kul grej, tillsammans. Då blir det ju bara ännu lättare att motivera sig...

Halvvasan 2008... en bit på vägen.

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback