Min själ kan säkert göra 40 chins. Men inte kroppen.

Kärlek och chins fungerar alltså inte. Nu har resultaten dalat ytterligare. Nu klarar jag fyra chins. Det rullar utför. Resultaten uteblir. Kroppen går i träda.

"Eh. Men vilket stöd vill du ha?" frågar Per i webcamen. Han befinner sig i London och sedan åker han hem till sitt hem i Norrland. Jag svarar inte, utan gnuggar mig bara uppgivet i pannan, och så fortsätter han:
"Vill du att jag ska pressa dig att träna riktigt hårt? Eller vill du att jag ska stötta dig i att ta det lugnt och låta kroppen gå tillbaka lite?"

Jag skakade bara uppgivet på huvudet och tyckte att han har faktiskt gjort tillräckligt. Herre min je. Min kropp förfaller. Och det är hans fel. Han har kommit med blommor och choklad och vi har sovit två hotellnätter i stockholm den här veckan. Och alla presenter. Vad tror han? Böcker och en DVD-spelare. Blir man fit av det? Va? Och de här sömnlösa nätterna då vi bara ligger och kramas. Inte fan bygger man muskler av det? Nä. Det gör man inte. Man förtvinar av att prata kärlek och hålla om varandra inpå småtimmarna.

Eller. Kroppen förtvinar kanske. Inte själen då. Själen har säkert blommat ut i en explosion av chins. Själen kan säkert göra 40 chins. På raken. Minst. Men inte kroppen.

Okej okej. Kroppen har kanske inte förtvinat fullständigt. Jag ska väl inte överdriva.

Men. Ni vet. Det är Pers fel. I alla fall. Det var det som var poängen. Med det här inlägget.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback