Inspiration

Efter en riktigt dålig dag på jobbet kravlar jag mig hem och känner mig helt utpumpad. Huvudet dunkar lite och jag känner mig trött och sliten. Det blev en sån där dag då man bara ville sitta hemma efter jobbet med en påse chips och bara bli lämnad ifred. Stänga av mobilen. Slå på TV:n och bara... vara, instängd i min egen lilla vrå.


Jag satte mig i soffan och slösurfade en liten stund framför datorn och hittade den här bilden på mig själv. Och då spred sig genast ett stort leende över mina läppar. Jag stirrade in i den jätteglada Katarinan som för bara några dagar sedan gjorde ett av sitt livs bästa löparprestationer. En riktigt glad tjej långt från vardagsrutinen. Det är ju det här som är poängen. Att göra det man tycker om, på riktigt. Poängen med dagarna måste ju vara att göra det som är roligt och inspirerande som ger ett så där brett leende. Min självklara glädjeposering sa allt om vad jag kände inför att komma i mål.

Plötsligt så kom jag ihåg att jag har ju inte gått på gymet sedan i helgen. Jag borde gå dit och ge kroppen ett litet mjukpass... varför sitta hemma...?!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback