Vad kvinnor vill ha?



DEN HÄR KVINNAN

Jag vill kanske inte tillhöra en man. Jag kanske vill tillhöra mig själv och få infall av att dejta de män som intressera mig, utan att vilja anpassa mig till ett framtida gemensamt liv med dem.

Jag vill ha ett eget hem och jag vill måla tavlor och vara nära naturen och ta det lugnt på helgerna. Jag vill måla väggarna lagerbladsgröna och inreda allt efter min egen smak.

Jag vill ha barn om rätt man dyker upp men jag vill inte ha barn så pass mycket att jag vill spendera mer tid på att leta efter en lämplig man. För jag har letat i tio år och det räcker. Mamma får klara sig utan barnbarn tills dess.

Sedan så funderar jag på om jag är ytlig och lever ett liv utan djup om jag inte har långvariga nära relationer men jag börjar alltmer känna att det inte är mina relationer med andra som avgör om mitt liv har ett djup, utan att det är min relation med mig själv som är avgörande.

Listan kommer givetvis att ändras allt eftersom livet ändras. Tack till Catta, Runa, Gro och Ulrika. De är starka och intelligenta tjejer spridda över hela sverige (och världen) som inspirerar mig att ställa mig frågan. Vad vill JAG ha?

.

Kommentarer

  1. LYSANDE!
    Jag hoppas att du inser att du inspirerar mig lika mycket!
    En sak som du har prickat precis är orden "jag vill". Många människor använder orden "jag behöver" och särskilt för saker de inte borde behöva. Du behöver bara dig själv och ditt eget välbefinnande. Resten är saker du vill ha, uppskattar osv!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet