Pusselbitar

Jag blev ängslig över att jag blivit remitterad till hjärtspecialisten. Min kloka mamma sa åt mig att ta det lugnt och ringa min kompis Bengt-Göran i stället. Han är kiropraktor.

Bengt-Göran sa att en låsning i bröstryggraden kan ge samma symptom som fick läkaren att misstänka att jag hade hjärtproblem. Sedan beskrev han smärtan i mellangärdet så detaljerat att jag höll på att börja gråta för jag kände igen mig så väl. Och bäst av allt: det går i princip att fixa till på en halvtimme. Jag kunde inte föreställa mig att smärtor i bröstet och andningssvårigheter kan komma från problem i ryggen. Men visst hänger saker och ting ihop.

Bengt-Göran sa att jag var välkommen till honom för hjälp, men rådde mig att kontakta en kiropraktor eller naprapat på min ort om jag inte ville resa så långt.

Bara av en slump så känner jag en kille här i Östhammar som är naprapat eftersom våra morgonpromenader med våra hundar ofta sammanfaller på morgonen. När jag ringde honom idag och frågade honom om han kunde hjälpa mig mer rygglåsningen svarade han bara glatt:
”Det är eeeeenkelt! Jag har en tid åt dig redan i morgon!”

Så pusselbitarna sammanfaller. Idag också.

Bengt-Göran: Vän och träningskompis och kiropraktor och f.d. hyresvärd och livscoach. Hur kan en och samma person rymma så många kriterier?

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet