Övre hallen nästan klar

 

Helg-jobben i Jonatans hus börjar ge resultat! Den övre hallen är nästan klar! Jag fann en äldre trästol som verkade ha sett sina bästa dagar, vi målade om den och klädde om tyget på den. Det blev så fint, den blev som ny igen! 

Hallen ser otrolig fin ut. Vi har målat om tak och väggarna vita, vi har målat om dörrarna, och lagt helt nytt golv. Det blir så fint och harmoniskt. 

Största projektet just nu är entréhallen och den börjar också närma sig sitt slut. Jag har ett lager färg kvar i ytterhallen och vi har målat flera lager vitt på de övriga väggarna även där. Vi har använt samma färg (Lapptussans dawm) hela vägen från entrén, trappen och upp till övre hallen. Sedan har vi skalat av entréhallen rejält från hallmöbler för att skapa ett ljusare och mer öppet utrymme, men det dröjer nog till nästa helg innan jag kan presentera resultatet där! 

Det är så kul att det finns så mycket att göra i huset. Vi har ju bara dejtat i fem månader, men eftersom jag fått så mycket inflytande i förändringarna, och även jobbat nästan lika mycket som Jonatan  i detta, så börjar jag känna mig lite mer hemma där. Jag njuter av varje dag och längtar alltid efter helgerna! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet