Preventivmedel

Jag såg just i tio minuter på dr. Phil på TV:n. Ja, jag vet jag ligger lite efter i samhällsinformationen här eftersom dr Phil är lite passé sedan fem år tillbaka. Men nu har jag inte bara fått en TV, utan även lite nya kanaler. Och så var han där. Mannen, legenden, myten. Dr. Phil.

Efter att jag tittat i tio minuter på programmet så bestämde sig mina äggledare att slå ihop sig i en liten rosett för att förhindra fortsatt fortplantning. Jag tror jag blev spontant steril.

Dr. Phil förklarade pedagogiskt att "Att tala om för en kvinna vad hon ska göra, är som att stoppa en katt i en säck. De kommer att rivas, klösas och göra allt i sin makt för att göra motstånd."

Jag drog en suck.

Sedan gav någon slags kvinnlig terapeut en man rådet att ta hand om barnen en stund för att ge hemmafrun utrymme att ta ett varmt bad. Då började Dr Phil göra sig rolig över hennes dialekt, alltså den kvinnliga terapeutens dialekt. Slutkontentan blev i alla fall att mannen har troligen rätt när han tycket att hemmfrun (med två småbarn på höften) städar dåligt, men det borde han inte säga eftersom det är viktigare att vara lycklig än att ha rätt.

Jag drog en suck till.

Mina äggledare drog ihop sig i en tightare knut.

För säkerhets skull.


.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet