Press start to continue



En söt kille frågade om jag ville följa honom till Venedig och springa Venedig marathon, lite skämtsamt, sådär. Jag svarade spakt något i stil med
"Ha ha." och stirrade lite tomt framför mig. Anledningen till mitt tomma stirrande var nog mest att jag blev slagen av insikten att livet inte tagit slut. Jag hade nästan väntat mig det. Christian har dumpat mig efter att jag flyttat till Östhammar till honom och jag var mestadels sjuk men följde min dröm och sprang Stockholm Marathon ändå. För att jag är tuff och Kickar Ass. The end. Eftertexter. Avslutningsmusik.

Men nej. Jag har uppenbarligen en jävla massa fler dagar kvar av mitt liv. En massa tid som jag måste slå ihjäl på något vis innan den riktiga Grande Finalen när hjärtepumpen slutar slå. Det är inte game over, ännu. Det är inte avslutningsmusik! Det är bara en sketen pausmusik och texten "press start to continue".

Så jag funderar på att säga Ja.

Javisst följer jag med till Venedig. Jag har nog dessvärre redan bokat upp oktober här i kalendern. Det står "ligga och gräma mig över livets orättvisor och längta tillbaka till förr" just den helgen men jag tror att jag kan skjuta på detta och följa med till Venedig i stället.

Främsta anledningen till att jag överväger att tacka ja är att jag undrar vart tusan jag kommer att hamna om jag börjar säga Nej.

Game over?

.


.

Kommentarer

  1. Ja, varför inte? Nu är ju skorna/fötterna insprungna :-)
    Tänk på att utomlands-tävlingar brukar kräva läkarintyg och/eller innehav av tävlingslicens eller nåt sånt - så börja planera nu!

    SvaraRadera
  2. Tack Christer! Det där ska jag tänka på! Vad har du för planer framöver, förresten?

    SvaraRadera
  3. Stockholm Triathlon och BAMM - sen får vi se om det blir nåt spontant... Nästa år kan det bli en Kalmar järnman igen...

    SvaraRadera
  4. Finns det ingen lämplig Venedisk triathlontävling bestående av simning, gondolpaddling och maraton?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback