En dyr leksak

Igår bestämde jag mig för att göra min löpträning lite roligare. Jag tror jag har haft lite svårt för att roa mig med min träning på sista tiden. Jag har haft en svacka efter den vinterlånga sjukdomsperioden och de träningspass jag genomfört har känts tunga. Nu försöker jag piffa upp mina träningspass lite. Till att börja med har jag slutat tänka på tempo och träningsmängd, och i stället börjat arbeta mer med min teknik. Jag vill ha spänstigare avstamp. Träningsvärken har inte låtit vänta på sig, mina vader skriker! Det känns ganska kul och det känns som om det är en förändring på gång.

Sedan har jag faktiskt köpt en ohyggligt onödig leksak till mig själv, jag har köpt en Ipod. En söt liten rosa att ladda ned musik och ljudböcker i. Sedan har jag med omsorg valt ut speciella örlurar som jag tror kommer att sitta kvar i mina öron under löpningen samt ett litet fäste på min armbåge för min lilla Ipod så den inte skumpar runt i fickan när jag löper.

Sedan har jag Christian hjälpt mig ladda ned musik och ljudböcker och intervallprogram. Så nu har jag ett helt litet rosa bibliotek i miniformat. På armen.

Jag längtar otroligt mycket till nästa löptur. De långsamma långpassen kommer att kännas helt annorlunda nu när jag har lite ljudböcker att välja mellan. Jag måste bara vila de stackars vaderna först...


.

Kommentarer

  1. Det finns en rolig liten grej man kan skaffa till ipoden som håller koll på hur långt man springer och andra grejer sen kan man ladda upp det på sin sida och tävla med andra osv. jätterolig och inte så dyr. Jenny har en:D

    SvaraRadera
  2. http://www.apple.com/se/ipod/nike/run.html

    Där är den. och man behöver inte köpa skon. Det finns så att man kan sätta fast den på vilken sko som helst:D

    SvaraRadera
  3. Det är inte onödigt med mp3-spelare. Det är en nödvändig grej :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback