Bara det bästa är gott nog

Jag har anmält mig på Lactlab som är en klinik i Stockholm. På Lactlab så mäter de min uthållighet och mjölksyratröskel. De mäter blodtryck, puls, återhämtningspuls, vikt och fettprocent. Sedan går de igenom testresultat och föreslår pulsträningszoner. Efter detta så har jag beställt en träningsplanering på hur jag ska utforma min träning för att utvecklas mot mina mål. Jag planerar att genomföra detta test en gång per halvår i hopp om att se förbättringar.

Jag tycker jag förtjänar en noggrann analys och ett professionellt träningsschema, precis som vilken elitidrottare som helst. Skit samma att jag joggar klumpigt och tafatt tragglar mig genom mina träningspass. Jag ska ha de absolut bästa möjliga förutsättningar jag med! Kosta vad det kosta vill!

Det som känns bäst är att jag får axla av mig lite ansvar. Att få lämna över min träning till någon annans omdöme. Det känns som en enorm lättnad att sluta fundera på om jag tränar för mycket eller för lite i förhållande till min form. Det känns underbart att sluta undra om min formutveckling är normal. Snart blir saker och ting tydligare.


Jag är så lättad!



.

Kommentarer

  1. Hej! När är det? Jag är så nyfiken på hur det var :-)

    SvaraRadera
  2. Hej igen! Jag tänkte bara tipsa om den här sajten som har mängder med intressanta saker: http://www.mcmillanrunning.com/

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback