En (till) ny tavla

 Nu tror jag att min personliga-kris-shopping-spree har lagt sig lite. Det var bara en grej till. En liiten liten grej till. 

Den där tavlan. Den där. Den kommer att passa vid väggen vid sängkanten, ni vet, där det ser ut så här: 


Där vid väggen till vänster kommer det att passa utmärkt med Saint Buddha. Jag är så taggad att få upp allt nu! Tror jag väntar tills denna buddha-tavla kommit innan jag gör mitt ryck. 

Nej jag är inte särskilt insatt i Buddhism och liknande men jag tycker ibland att jag behöver påminnas om att vi någonstans inte bara söker kickar och framgångar, vi söker också andlighet. En känsla av sammanhang. Jag tänker nästan aldrig på det när jag går på autopilot och livet bara rullar på, men när det blir ett sådant här set-back som jag haft de senaste veckorna, kanske till och med senaste året, då man verkligen behöver stanna upp och reflektera vad man gjort, och varför, då kommer man på det; Att det behöver finnas en mening i allt. 

Så då får tavlan komma in. Och kanske påminna mig lite oftare. 

Jag har hindrat mig lite från att köpa konst för jag har tänkt att det blir konstigt med olika stilar i en så liten etta. Att jag borde hålla mig till en färgkombination och ett tema. Typ grått och vitt som de flesta andra har. Men vet ni vad? Jag är inte en "ett-tema"-människa. Mitt sinne har betydligt fler teman än så. Och olika färger. Och olika stilar. Och olika kombinationer. Det kan få synas i min bostad också. 

Det jag gillar sätter jag in! 

(Fast nu behöver även kreditkortet återhämta sig...) 
.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet