Dessa underbara långpass!

Ytterligare en helg med bra underlag ute och nu dessutom solsken! Det var länge sedan man såg solen! Galishimo tuffar på och verkar stormtrivas med de lite längre sträckorna, han har alltid bråttom hem och idag försökte jag "ta" i honom lite mer för att bromsa upp honom och då kom det genast ett litet protest-bock. Man får inte bromsa för mycket hemåt. Det är reglerna Galishimo själv satt ut. Vi måste förhandla om den saken, helt enkelt. Tur att Anna rider med oss, det känns mycket tryggare nu! 




18 kilometer varav 3,8 km var i galopp. Det går lite svajigt och ojämnt när Galishimo galopperar, men jag måste vara ödmjuk och tacksam över hur bra han sköter det, för det är ju ganska nytt för honom att galoppera längre sträckor. Där han bodde mellan 2013-2021 fanns det inte lika bra ridvägar för just lite längre konditionspass. Duktiga killen! 

Jag börjar känna mig bättre. Jag har solat en hel del solarium för att få D-vitamin och serotonin (välbehagskänsla) och även gått på gymmet ett par gånger. Jag hade riktigt mörka ringar under ögonen efter min senaste virusinfektion, och kanske även efter min självständighetsdeklaration, men nu ser ögonen mer normala ut och jag känner igen mig själv bättre. Otroligt skönt! 

Ett annat steg för självförbättring är att jag dragit ned rejält på scrollandet. Jag har draglit ned på  både att titta i sociala medier på vad andra gör, och att inte chatta i onödan heller. Jag försöker hålla min sociala cirkel liten och bara med några få vänner och familjen. Det är så jag vill ha det nu. Däremot ville jag börja blogga lite mer här, för det är ju lite av min personliga bubbla, där jag inte förväntas ge så mycket gensvar heller utan mer samla mina egna tankar. 

Jag tror andras lyckliga liv har sänkt mig lite, så det känns skönt att ta ett steg tillbaka och fokusera på vad jag själv har. Om det absolut kliar i fingrarna så går jag hellre in och spelar ordpussel i mobilen än är ute på sociala medier, jag kan vara inne där kort en eller två gånger om dagen, det räcker. Fokus på rätt saker, helt enkelt. 

.

Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet