Det där kommer att bli bra!

 


Uteritt nr 2 gick bra! Jag är så lättad! Jag fattar inte riktigt vad jag fick mod ifrån, att sitta kvar när Galishimo var lite sprattlig, men han var betydligt tröttare nu vilket kanske underlättade lite.  Jag red trots att vi mötte travhästar, såg skotrar, bilar, och andra utmaningar. Jag satt inte av en enda gång. Det kändes toppen och jag vill bara omfamna Galishimo och säga att allt kommer att bli bättre, jag kommer att bli en bättre ryttare, det kommer att gnissla mindre och flyta på mer. Jag måste bara kämpa lite till! 

Ibland är det så lätt att tro att man inte kommer sig längre i utvecklingen med honom. Han fyller 12 och jag är 40 och vi har ju inte undvikit uteritter direkt. Men jag kan göra mer, vi kan rida längre, vi kan utmana oss mer, och fortsätta växa. 

"Den där araben kommer att bli fin med lite träning." sade en travkusk efter att Galishimo stelt sprattlat sig förbi ett lugnt möte med honom och hans travhäst. Och jag blev glad. Nu har ju Anna och Ebba sagt detta massor av gånger också, men det triggar något när någon helt okänd utifrån säger det. 

"Det där kommer att bli bra." 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet