Lite piggare för varje dag

Det går frustrerande långsamt, men jag blir åtminstone piggare för varje dag. Idag har jag hämtat ut sadelpaden och den var superfin. Jag har även ridit på ridhuset med Galishimo, och Anna och Pride, och Galishimo var fantastiskt trevlig och fin, jag är så nöjd över honom! Jag red förbi en tjej med en fantastiskt fin hopphäst som var mitt uppe i en konversation, och som sade:

"...se på den där vita hästen. Den är ett bra exempel. Den går inte snabbt men den har en fin bjudning..."

Det kändes jätteroligt. Jag blir alltid väldigt fint bemött på den ridklubben. Jag känner aldrig att jag är mindre viktig än de som tävlingshoppar eller rider svår dressyr på sina dyrare hästar.

Efter ridningen så hade jag kvar lite energi och började städa ur bilen. Jag köpte en liten dammsugare från Biltema som jag tänkte ha som bildammsugare. Jag tog en balja med varmt vatten och torkade bort en hel del smuts från insidan av transporten också. Den vita färgen som vi lade på för tre år sedan börjar flagna av och jag kanske måste göra en uppryckning även denna sommar med att slipa och måla om. Vi får se.

Jag har för övrigt alltid handsprit i fickan och handspritar före och efter jag besökt en affär eller liknande, jag håller också ordentligt avstånd från andra. Men jag är tveksam om jag är smittsam nu när jag fick de första symtomen den 10 mars.

Jag hann även attackera Angelikas ridskor som jag sneglat på ett bra tag nu. Det var ett par billiga skor som hon bara tänkte ha som slit-och-släng-skor. Jag ville återuppliva dem. Och fetta in dem. De blev riktigt fina!

"Vi måste umgås nu när jag gjort detta för dig. Jag är din tvångskompis. Du måste bita ihop och stå ut med mig." sade jag allvarligt till Angelika när jag gav tillbaka skorna, hon nickade och svarade allvarligt att hon redan insett detta.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet