"Hur mycket orkar jag idag?"

Jag är så sjukt less på att ställa mig den frågan varje dag. Måste hela tiden göra vägningar och bedömningar. Jobbet går ju självklart alltid först. Det är etta på listan. Jag kan jobba hyfsat mycket hemifrån. Det går bra men jag har lite ångest för jag halkar långsamt efter.

Sedan kommer inhandling av mat. Anledningen till att mat kommer på andra plats är ju att jag har HUEL hemma som kan ge mig komplett näring utan att jag behöver inhandla något. Men det blir ju lite tradigt i längden.

Sedan kommer den fysiska aktiveringsnivån. Orkar jag inte gå runt så sitter jag hemma och tecknar. Orkar jag gå runt litegrann men inte lämna hemmet så rensar jag förråd och städar hemma. Orkar jag gå runt och lämna hemmet så åker jag till Galishimo och ser till honom. Känner jag mig pigg när jag väl är i stallet så kanske jag rider. Det var några dagar sedan jag var så pigg.

Förut kände jag lite optimism om att "i morgon är jag nog bättre!" och jag har ju sagt mig vara på bättringsvägen länge. Men i stället har jag fastnat i något slags limbo där jag är för frisk för att sjukskriva mig men för sjuk för att orka aktivera mig.

Och så tragglar det på. Dag efter dag efter... 


.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet