Uppsnyggad

 


Jag försöker ta nya tag och snygga till mig lite. Sambons mamma har klippt håret på mig och färgat det. Hon fick fria tyglar, hon har arbetat som frisör en gång i tiden så jag tänkte väl att det inte kan bli så tokigt. Hon blev genast entusiastisk och gjorde en ordentlig make-over med en radikalt ändrad hårfärg, lite lugg och lite kortare hår. Fint blev det!

Jag har även uppriktigt börjat försöka sminka mig igen. Börjat. Försöka. Herregud vad dyrt det är att smeta på sig lite smink. Om det ska vara rätt smink.

Jag tog med mig kameran på dagens söndagspromenad så sambon passade på att fota mig och hundarna.



Sambon har övertalat mig att köpa en ny vinterjacka med någon kärleksfull motivering om att jag får se mig om efter en annan karl om jag inte gör mig av med det gamla eländet jag haft sedan tidigare.

Sedan så har jag insett att det kanske är bra att jag ser över hur jag ser ut. Det kan ju vara en poäng med att se sig i spegeln och tycka att man ser fin ut. Sagt och gjort. Nu är jag uppsnyggad och tillpiffad. Redo för nya tag. Redo för nytt jobb och redo att rida min häst och redo för en massa andra käcka saker som kan tänkas komma upp.

Men det känns bra.
Det känns som... ja lite som att jag bygger upp en slags... Självrespekt.
Smink är kanske inte så tokigt, ändå.





 
Taxen vill inte vara med på bild och försöker att rymma från kopplet.

Kommentarer

  1. HahahahaHAAAA, taxen!!! *plockar ur otympliga stora föremål ur handväskan*

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback